Skip to content Skip to footer

Grafički Dizajn

Istakni se iz mase.

Predanim radom i bogatim iskustvom u dizajnu pronaći ćemo najbolja rješenja za prezentaciju tvojih usluga i proizvoda.

Brending

Znamo da je logotip lice tvojeg poduzeća koje gradi odnos i povjerenje između tebe i tvojih kupaca. Isto tako znamo i psihološke procese koji se odvijaju kada kupac prvi put vidi vizualni identitet brenda. On svjesno ili podsvjesno donosi odluku o kupnji ili s druge strane stvara interes prema brendu koji mu se sviđa. Ovisno o sloganu s kojim se može poistovjetiti, bojom koja mu se može svidjeti ili tipografijom koju je odmah zapamtio, kupac donosi odluku. Mi znamo kako tu odluku okrenuti u tvoju korist.

Promotivni materijali koji komuniciraju poruku tvojeg brenda. Bilo da je riječ o dizajnu knjige, brošure, billboarda, letka, naljepnice, etikete, cjenika ili nekog drugog printanog materijala. Za odabrani dizajn napravit ćemo ti pripremu za tisak koja odgovara svim standardima grafičke struke. Također, možemo te savjetovati oko odabira papira, tiskovnih podloga i vrste tiska. A možeš i nama prepustiti komunikaciju s tiskarama i jednostavno preuzeti gotove grafičke proizvode.

Dizajn ambalaže

Ambalaža je važan dio marketinga proizvoda jer je poveznica između kupaca i tržišta. Osim toga, služi kao nositelj brenda i ima veliku ulogu prilikom kupovine i odabira proizvoda. Ambalaža svojim praktičnošću, funkcionalnošću i dizajnom brine o proizvodu i čuva njegovu izvornost i kvalitetu. Utjecaj ambalaže na odabir proizvoda pri kupovini je dokazano važan. Ambalaža prenosi doživljaj i prirodu proizvoda, pokreće osjetila kupaca prilikom kupovine dočaravajući im sliku proizvoda i prije samog konzumiranja.

Objave za društvene mreže

Društvene mreže dio su naše svakodnevnice i mjesto gdje možemo uspješno stvoriti interakciju između tvojeg brenda i potencijalnih kupaca. Pametnom strategijom digitalnog marketinga možemo povećati doseg tvojih objava, a dobrim dizajnom ćemo zadržati interes. Društvene mreže su i dalje neophodan oblik promocije i odličan način izgradnje identiteta tvojeg brenda. Atraktivnim dizajnom tvoje objave će biti zapamćene, dijeljene i lajkane, a eventi posjećeniji.

Web dizajn

Možemo ti izraditi web stranicu po tvojoj mjeri. Od jednostavne WordPress teme do custom HTML web stranice ili web shopa. Brinemo se za hosting, zakup domene, responzivnost weba i optimizaciju sadržaja. Želimo ponuditi vrhunsko korisničko iskustvo svim tvojim budućim kupcima i posjetiteljima. Savjetujemo te u odabiru i pisanju sadržaja koji će potaknuti veći promet na stranici, a napraviti ćemo ti i osnovnu SEO optimizaciju.