Skip to content Skip to footer

Kolekcija odjeće inspirirana supersportskim automobilima i veličanstvenim mogućnostima struje. Uključuje raspon proizvoda od kratkih majica do kožnih jakni, a njen prepoznatljiv stil krase detalji koji podsjećaju na PCB (Printed Circuit Board) elektronske pločice. Rimac High Voltage kolekcija sadrži ukupno 10 odjevnih predmeta, a prati vizualni identitet i službene boje Rimac Automobila. Image copyright by Rimac Automobili © 2019.

Međunarodno poznat i priznat projekt pod nazivom Noć Gutača Reklama ili kako bi Francuzi rekli, La Noit Des Publivores. Namijenjen je globalnoj publici i ljubiteljima kreativnosti, te gostuje u preko 160 gradova kroz više od 50 država. Osnovni program ispunjen je projekcijama sa više od 300 kreativnih reklamnih spotova, kreiranih i produciranih u svim relevantnim svjetskim reklamnim agencijama. Za hrvatsku verziju Noći Gutača Reklama imali smo priliku napraviti dizajn logotipa i vizualnog identiteta.

Jedan od najprepoznatljivijih hrvatskih brandova Russell Brown, koji je palio i žario scenom od 2013. do 2016. godine, a iza kojeg stoje hrvatski reprezentativac Dejan Lovren i njegov kum Lovro Krčar. Simpatičnu crvenu sovu mogli smo vidjeti na nogometnim zvijezdama Stevenu Gerrardu i Mariu Balotellu, ali i na Vatrenima; Vedranu Ćorluki, Eduardu da Silvi te Ivici Oliću. Kao dizajn studio imali smo priliku dizajnirati njihovu posljednju kolekciju Jesen-Zima 2015/16, za koju smo osmislili grafička rješenja za svih 11 odjevnih predmeta koji su se pojavili u toj kolekciji.

PlayIT Show je najveći gaming i IT festival u Jugoistočnoj Europi koji je premijerno 2020. godine trebao doći iz Budimpešte u Zagreb. Od e-sports natjecanja, gaminga, cosplaya, Youtubera i influencera preko adrenalinskih sportova i dron utrka. Za potrebe eventa osmislili smo vizualni identitet i grafička rješenja za promociju na društvenim mrežama, ali i u tiskanim izdanjima.

Za potrebe glazbenog spota snimanog u Londonu (UK) pod nazivom Samo Hustle u izvedbi LayZ-ija i Leyona, osmislili smo dizajn i izveli produkciju hoodica, kapa i kratkih majici koje se pojavljuju u spotu.

Mladi glazbenik i producent Kristaps Dreija, poznatiji kao Taspy, svojim novim singlom najavljuje ambicije za osvajanjem regionalne glazbene scene. Budući da je jedan od glavnih razvojnih inženjera u BMW-u, nismo sigurni kako uspijeva uskladiti to dvoje, ali mu želimo puno sreće u njegovim daljnjim nastojanjima.

Kad je hrvatski hip-hop u pitanju, važno je zapamtiti jedno ime i jednu ekipu – Phat Phillie i njegov Blackout Hip Hop. Sa DJ Frx-om dugi je niz godina vodio najpopularniju hip-hop radijsku emisiju u Hrvatskoj, te je jedan od organizatora Fresh Island Festivala. Od 2019. godine stvaramo grafička rješenja za gotovo sva događanjima u organizaciji Phat Phillija & Blackout Hip Hopa.

Zagrebački kolektiv ljubitelja gramofona, vinyla i old school hip-hopa djeluje od 2018. godine, a kroz seriju mixtapova pod nazivom Instrumentalz želja im je bila odati počast svim umjetnicima i izvođačima koji su na njih ostavili utjecaj, dok smo mi kroz grafička i video rješenja željeli povući paralelu između strasti prema vinylu i hip-hop kulturi.